100 företagsbesök med politiker innan midsommar

17

nov

Hej alla företagare!

Nu har det snart gått tre månader sedan jag började min nya tjänst som näringslivsutvecklare i kommunen… Jag åker nu runt och besöker så många företag jag bara hinner och kan för att lära mig om era verksamheter samt för att feedback om hur vi kan arbeta tillsammans för att göra det enklare för er att driva ert företag i Askersunds kommun. För att utveckla detta och för att även politiker ska få en större inblick i våra företags tankar och idéer beslutades det på senaste kommunstyrelsemötet att jag ska genomföra 100 företagsbesök tillsammans med representanter från kommunstyrelsen fram till midsommar 2016. Ni kommer att kunna följa här på bloggen hur det går!

Nu behöver jag er hjälp, ni får gärna kontakta mig för att boka in ett möte där vi besöker dig och ditt företag. Viktigt att notera är att den politiker som följer med mig vid besöket representerar kommunstyrelsen, inte sitt parti! Jag kommer självklart även ut till er utan att ha med mig en politiker också om ni önskar boka ett sådant besök. Kontakta gärna mig på telefon 0583-81030 eller mail sofia.fredriksson@askersund.se så berättar jag mer och in bokar en tid!

Hoppas vi ses!

//Sofia