10

mar

Om en vecka är det dags för Åsbro näringslivs nästa företagsfrukost, 17 mars kl 7,00-9,00 i Per Olof gården, Lerbäck!

Här kommer lite information vad som är på gång från Lisa Lundberg som sitter med i styrelsen.

Lisa-Qibossa-webb

Vad är på gång inför kommande frukostmöte?

– Vi arbetar för fullt inför årets andra frukostmöte. Denna gång handlar mötet om lantbruk, bryggeri och mental träning.

Vilka kommer att vara talare denna gång?

Gudrun Haglund Eriksson, Ull & Skinn Bengtstorpsgård, Anders Carlzon, N stor stark/Hammars Bryggeri och Camilla Wellsén, Rise and Shine.

Ni har även börjat arbeta lite på ett nytt sätt för att skapa dialog, berätta?

– För att skapa en dialog med våra företagare har vi också valt att ställa frågor till våra talare om aktuella ämnen i regionen. Vattensituationen i regionen är en het fråga idag och därför undrar vi hur våra talare ser på vattenbristen och om den har påverkat deras företag eller deras kommande utveckling? Svaren går att läsa på Åsbro Näringslivs blogg http://www.asbronaringsliv.se/nyheter

Jag vet även att ni har många nya saker på gång, något vi kan få veta lite mer om?

– Internt har Åsbro Näringsliv arbetat vidare med den nya hemsidan och nu äntligen verkar allting fungera som det ska. Vi har också sett över den respons som vi har fått in från förra frukostmötet för att planera vårt arbete bättre. Framförallt fick vi in några spännande tips som vi ska luska vidare i inför kommande frukostmöten. Vi hoppas att fler frukostbesökare tar chansen att påverka vad som presenteras vid mötena. Det finns säkert mycket intressant som vi missat och där behöver vi er hjälp, vi lyssnar gärna!

Spännande, vi ses nästa fredag!

Trevlig helg!//Sofia