AiC: Autoekonomi i Askersund AB:s julklappstips

08

dec

”Om du är ute och åker nån kväll, kan din rumpa värmas av denna fäll.”

 

Autoekonomi, broschyr

En fårskinnsfäll är användbar både i bilen, pulkan och hemmet!  Den är dessutom försedd med resårsele för att underlätta montering. Kanske ska du även matcha den med en liknande rattmuff?

Dagens bonusrimm… – ”Du önskade dig en bil med skuff, det ända du fick var en rattmuff”.

 

 

 

 


Autoekonomi

Anders Mogren startade Autoekonomi i Askersund AB år 2000 med reservdelsbutik och bilverkstad som är anslutna till MECA sedan många år tillbaka. MECA är det snabbast växande verkstadskonceptet i Sverige och Norge. Det är en stor styrka att tillhöra en kedja men samtidigt ha möjligheten att ha en lokal prägel på sitt företag enligt Anders. Oavsett vilka reparationer din bil är i behov av kan Anders kunniga verkstadspersonal få den att rulla vidare.

Anders har aldrig varit anställd utan har varit egen företagare ”nästan” hela sitt liv. År 2014 blev han dessutom utsedd till Årets företagare i Askersund. Han tycker att det bästa med att vara egen företagare är friheten att få ta egna beslut och självklart träffa alla kunder! Enligt Anders är kundkontakten nästan som ett gift – är han väl ledig ett par dagar är det just det som han saknar allra mest!

 

 


Autoekonomi-butikButiken har 4000 artiklar i sitt breda sortiment av biltillbehör och reservdelar.

Alla reservdelar håller dessutom orginalkvalité och levereras allt som oftast redan dagen efter beställning!

 

//Sofia & Linda