AIC: Bergqvist Järn & Byggs Julklappstips

”Med hjälp av denna du lättare ser,

så att inga spik-i-fingret olyckor sker”

En rejäl ficklampa som även går att använda som arbetslampa är ett av alla julklappstips du kan finna hos Bergqvist Järn & Bygg.  

Hos Bergqvist Järn & Bygg är det alltid mycket på gång. Nytt för i år är att butiken startat igång verksamhet med att hyra ut olika maskiner både för bygge och trädgård. Du hittar alltifrån handmaskiner till skylift och grävmaskiner. Just nu pågår även arbete med att bygga om utegården för att nästa år kunna utöka sortimentet av tryckimpregnerat virke.

LarsMatias-och-magnus

 

Företaget drivs och ägs av Lars Bergqvist med sönerna Mattias och Magnus. Lars har arbetat i familjeföretaget sedan 1971 och det var Lars farfar som till en början startade ett sågverket år 1927 som då höll till i Närkesberg. Idag har företaget 15 anställda och har haft en mycket positiv utveckling under många år. 2011 fick Lars dessutom priset Årets Företagare i Askersund.

tjejkvällIMG_5944

 

Idag är Bergqvist delägare i Woodykedjan för att få nytta av bland annat gemensamma inköp, men de är ändå fria att välja sitt eget sortiment till butiken. Alltifrån hemmafixare till proffs kan få hjälp med byggmaterial, tapeter, färg, kök, dörrar, fönster, badrumsmöbler, arbetskläder, verktyg m.m.  Följ gärna Bergqvist Järn och Bygg på deras hemsida, facebook och instagram för att inte missa aktiviteter i butiken i vår! Välkommen in du med!

//Sofia