AiC: Bok & Pappers julklappstips

 ”När all julmat har gått på tok, kan du få ny inspiration av denna bok”.

Bok och Papper, Askersund

Butiken Bok & Pappers julklappstips är givetvis en bok. Många böcker finns det att välja mellan, det gäller bara att hitta en som passar just dig. Terés och Ulrika hjälper dig gärna att hitta bland alla böcker vad du än letar efter. Kokböcker, barn och ungdomsböcker, pocket, romaner, deckare, fakta eller varför inte en inspirationsbok med pyssel eller heminredning? Kom in till butiken eller klicka här för att bläddra i deras nya julkatalog med massor över 600st intressanta titlar.

 

Bok & Papper i Askersund ägs av Ulrika Borg och Lena Dahlqvist sedan 1988. I maj 2012 köpte de även bokhandeln i Kumla. Nu driver de båda butikerna och ingår i kedjan Ugglan. Hos Bok & Papper kan du köpa alltifrån böcker, spel, kontorsmaterial. Visste du att Bok och Papper även har utökat sitt sortiment med konstnärsmaterial, stativ och ytterligare inspirationsböcker för målning?

Passa på att krypa ner i soffan och njut av en bok när det blir dags för lite julledighet! Eller så kanske du blir inspirerad att måla en ny tavla till vardagsrummet?

//Sofia & Linda