AIC: butiken Stjernsunds julklappstips

”När tomten kommer med sina renar och sitt stora vita skägg,

har han med sig en påse med lokala delikatesser och Stjernsunds ägg.”

Stjernsund, presentkorg

Butiken Stjernsunds julklappstips är en julgåva med lokalproducerade delikatesser som du själv kan vara med och utforma!

28 mars 2010 slog butiken Stjernsund upp sina portar men har egentligen funnits ända sedan 2001 då gårdens första hönshus byggdes, men då som en obemannad äggbod. Idag har butiken ett stort sortiment av närproducerade produkter, alltifrån mjöl, mjölk, ostar, marmelader, bröd, fisk, kött och mycket annat. I butiken finns även många presentartiklar och inredning.

Stjernsunds gårdsbutik, Askersund

Stjernsunds gårdbutik, Askersund

Stjernsunds gårdsbutik, Askersund

 

Det finns även möjlighet att köpa djurfoder till höns, får, viltfågel, häst och hund. Efterfrågan på dessa produkter har ökat markant senaste tiden och där utvecklar Stjernsund sortimentet hela tiden utifrån kundernas önskemål. Här får du en god service och hjälp att lossa och lasta. Om du önskar kan du även få hjälp med förvaring av foder.

Att erbjuda god service och hålla god kvalité på närproducerade varor till alla sina kunder är något som företaget arbetar mycket med – allt för att du ska få en riktigt välkomnande känsla vid just ditt besök. Gårdsbutiken har på senare år blivit ett mycket populärt utflyktsmål och det kommer flertalet bussresor som stannar till för att handla lokala produkter.

Stjernsunds gårdsbutik, Askersund

Gården drivs av Mikael och Inga-Lill Gilbertsson. Förutom butiken driver paret även sitt lantbruksföretag med traditionellt jordbruk såsom växtodling, nötkötts- och äggproduktion. Idag arbetar 20 personer i företaget. Välkomna till den fina slottsmiljön för att hitta just dina favoritdelikatesser till julbordet!

Stjernsunds gårdsbutik

 

/Sofia & Linda