AIC: Frendos julklappstips

 

”När det mot julafton och uppesittarkväll det börjar lacka,

då är det smaskens framför TV: n med en räkmacka”

På Frendo i Askersund kan du köpa deras egentillverkade smörgåsar och sallader. För att vara extra säker på att din favorit finns redo när du kommer går det utmärkt att förbeställa till både små och stora sällskap. På deras facebooksida, Frendo Askersund-Nya kan du se bilder på vad som erbjuds.

Frida&Jim

 

Jim och Frida Wulff driver Frendo sedan 1 juni 2015 efter ha köpt butiken av Jims pappa. Idag är det många ”stammisar” som återkommer väldigt ofta vilket både Jim och Frida tycker är extra roligt! – Jätteroligt att vi har så goda relationer med våra kunder att de ibland mest kommer in för att prata!

 

biltvätt

I butiken finns ett brett sortiment med allt ifrån mat, tidningar, tvätt, olja och släpvagnar. De är även ombud för DHL och Svenska spels lotter.  Att ge bra service och kunna erbjuda den där extra servicen som ”vanliga mackar” inte kan idag tycker paret är en självklarhet ! Så behöver du hjälp med vilken olja du ska välja osv, välkommen in till butiken så guidar Jim och Frida dig! Och passa samtidigt på att köpa med dig en räkmacka eller landgång som anpassas efter ditt eget tycke och smak att smaska på! Frendos räkmacka är väldigt populär och på räkmackans dag slog de nytt rekord och sålde inte mindre än 822st(!).

 

frendo-disk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Sofia