AiC: GuldsmedsCarinas julklappstips

”När svetten lackar doftar det inte kul,

tänd då denna lampa i jul!”

Carina Fransson, Askersunds egen guldsmed, tipsar om att ge bort en doftlampa i jul!En ny produkt som precis anlänt till hennes butik!

Guldsmeds-Carina, Askersund
Carina Fransson, guldsmed i Askersund säger att man kan utgå från en ädelsten man tycker om och skapa ett smycket utifrån det.

Carina har designat och skapat smycket sedan 1984 och började sin karriär i Stockholm. Hon har även haft butik i Hallsberg innan hon öppnade Guldsmedsbutiken i Askersund våren 2014. Hon har bland annat skapat smycken och huvudbonader till modemagasinet Elle och designat en brosch till tv-serien Rederiet och karaktären Uno Kronkvist.

Guldsmeds-Carina, Askersund

I Guldsmedsbutiken hittar du även kollektionsvaror i form av smycken och klockor, men det är främst sitt eget hantverk hon lever på. Häftigt!

 

Bild1

Har du aldrig varit här, kom hit! Carina tar väl hand om dig och hjälper dig hitta rätt accessoar till dopet, bröllopet, födelsedagen eller bara för att du vill ha lite mer bling-bling i vardagen.

I sommar kommer Carina även finnas i hamnmagasinet i en egen lokal där du kommer kunna köpa olika hantverk! 

Missa inte heller att det kommer att vara julstöök på Stöökargatan söndag 17 december kl 13.00-17.00! Då kommer Stöökagatan förvandlas till den julstöökigaste gatan i stan och den kommer fyllas med diverse hantverk, fårskinn, godis, korv, kryddor, Tivedsskinka, granar, chokladjul m.m.  Alla är välkomna!

//Sofia & Linda