AIC: Head2Toes julklappstips

16

dec

” Ingen ska över sin kropp behöva känna skam,

du kan få hjälp att slimma till både bak och fram ”

 

Marie

 

För att få en snygg siluett under kläderna är det extra viktigt vilka underkläder du har. Olika ”shape wear” kan vara till din hjälp oavsett vilken figur du har, finns i storlekarna från XS – XXXL!

 

ringarskor

 

På Head2Toe kan du köpa allt du behöver från topp till tå! Här finns underkläder, bad, skor, mode, väskor,smycken och sjalar. Kläderna är trendiga och kommer från B Young och svenska kvalitetsmärket Cotonel. Damella levererar bad- & underkläder med perfekt passform, prisvärda och snygga skor från märket Duffy och Bit’Avant. Det finns även två nya märken i butiken med extra stora storlekar; Culture och Zizzi. I vår kommer ytterligare ett nytt märke att komma in så håll utkik och följ gärna butiken på facebook för att se mer vad som finns! För att matcha dina nya kläder kan du även få hjälp att prova ut smycken från coal. Alla smycken är i rostfritt stål så de är både allergivänliga och håller färgen.

 

Kläder-butikMarie flyttade från Stockholm i maj 2013 och startade sin butik i Askersund. Tillsammans med sin man Peter äger hon även strandparkskiosken. Kiosken kommer att vara stängd över jul och nyår men kommer öppnas upp med ny stil och ny meny efter julhelgerna! Det blev nyligen klart att paret även kommer att ta över en av glasskioskerna i hamnen till sommaren. Mycket som händer och är pågång med andra ord! Välkommen till klädbutiken och nya kioskerna!

//Sofia & Linda