AiC: Kalles Trädgårds julklappstips

20

dec

”När du under julstöket kört i hundra knyck,

passar sig kanske en sån här julig dryck”

Kalles trädgårds julklappstips är en glögg med egen etikett. Det är alltid trevligt och uppskattat att ge bort närodlade produkter.

Kalles Trädgård, Askersund

Kalles Trädgård startades 1996 och har allteftersom utökat både odlings- och butiksytan och sitt sortiment.

Här hittar du allt till trädgården såsom blommor och växter, redskap och krukor, inomhusblommor, glögg, marmelad och en massa pyssel och dekorationer.

Kalles Trädgård, Askersund

Det mesta odlar de själva och tycker att det är viktigt att kunna erbjuda sin kunder lokalodlade växter och blommor. Här får du hjälp och expertis av den mycket trevliga personalen och du kan även få hjälp att planera och anlägga din trädgård. De har också länkat till BoGrönt’s hemsida där du kan kika in om du vill fördjupa din trädgårdskunskap på egen hand och hämta inspiration.

Kalles Trädgård, Askersund

Nytt för i år är att det är öppet fram till jul och att de har startat pysselkvällar för sina kunder som varit välbesökta. Där får man sätta ihop sina egna blomsterarrangemang och personalen ger tips och idéer. För att delta kan du ringa eller gå in i butiken och anmäla dig. Håll utkik på deras hemsida för mer information och erbjudanden.

Kalles Trädgård, Askersund

Kalles Trädgård, Askersund

Fler tips från Kalles Trädgård:

Alla som har Askersundskortet får 50,- rabatt på julgranar.

Kalles Trädgård, julgranar

Välkommen in hälsar personalen!

//Linda & Sofia