AiC: Lilla Livings julklappstips och happenings

”Dessa piffar upp i hemmet och är väldigt populära och omtyckta.
Dessutom skänks en slant till Barncancerfonden, så ge bort en – Maja-lykta!”


Madelene Stjernström på Lilla Living tipsar om Maja-lyktor som är en bästsäljare i butiken, och där en slant går till Barncancerfonden för varje såld produkt.

Lilla Living, Askersund

Madelene har tidigare jobbat som säljare och inom restaurangbranschen i 15 år och bestämde sig för att satsa på att starta en egen butik. Den sista oktober 2015 öppnades dörrarna till Lilla Living på Stöökagatan i Askersund, där man kan handla heminredning, porslin, smycken och självklart ta en fika.

 

Madelene tycker att askersundare är väldigt duktiga på att stötta och handla lokalt, vilket har stärkt henne att våga satsa. Hon är mån om att produkterna i butiken ska matcha efterfrågan och tar gärna emot tips från kunderna.

Lilla Living, Madelene

 

– Den 15/12 är det långöppet i butiken ända fram till kl.21.00 så då kan du komma förbi och shoppa julklappar i lugn och ro!

-Dessutom kommer det att vara julstöök på Stöökargatan söndag 17 december kl 13.00-17.00! Då kommer Stöökagatan förvandlas till den julstöökigaste gatan i stan och den kommer fyllas med diverse hantverk, fårskinn, godis, korv, kryddor, Tivedsskinka, granar, chokladjul m.m. Missa inte allt roligt som händer! 

Alla är välkomna, trevlig helg!

//Sofia & Linda