AiC: Lilla Torgbodens julklappstips

 

”Snart kommer tomten med sitt stora skägg,

då ska det pyntas både på dörr och på vägg.”

 

Lilla torgbodens julklapps tips är en juldekoration till dörr eller vägg. I helgen hittar du även Lilla Torgboden på julmarkanden i Hamnmagasinet i Askersund. Då kommer Helena även sälja lokala smidesprodukter som är tillverkade av rälsspik från 650 meters nivå i Zinkgruvans gamla gruva. Julmarkandet med många lokala hantverkare är öppen både lördag och söndag kl 10.00-16.00.

Lilla-Torgboden--Helena

För 13 år sedan arbetade Helena Muckenhirn på Skyllberg Bruk i spiktillverkningen. Men så en dag år 2002 bestämde hon sig för att våga följa sin dröm och starta eget företag. Detta beslut har hon inte ångrat en enda gång sedan dess! Enligt Helena måste man våga prova något nytt även om det krävs mycket eget jobb! Hennes målsättning är att kunna erbjuda de lite annorlunda present- och inredningsdetaljerna bla från Different Design.I år har Helena utökat sin verksamhet med större lokal och ett nytt bredare sortiment. Du kan läsa mer om butiken och se olika produkter på facebook och instagram, ”lillatorgboden”.

 

Lilla-torgboden--diffrent-design

PS. Du har väl inte missat att butikerna i Askersund har öppet alla dagar i veckan ända fram till jul!  Kom och njut av mysig småstadsshopping!

//Sofia & Linda