AIC: Medlemsmöte Januari

19

jan

I torsdagsmorse när det var en riktigt kall januarimorgon möttes ett glatt gäng medlemmar i Askersund i Centrum upp för årets första medlemsmöte. Planering och förberedelser för 2016 var en viktig punkt denna morgon!

IMG_6714 IMG_6720 IMG_6721 IMG_6722 IMG_6730 IMG_6740

 

Askersund i centrums nya hemsida är nu klar och nyligen lanserad, gå gärna in och kolla för att läsa om vad som händer i butikerna.

Ett försmak av vad Askersund i centrum och andra föreningar kommer arrangera i under våren och sommaren är:

–          Tisdag 19 jan kl. 18,30 på hotell Norra Vättern arrangerar föreningen en facebookutbildning för sina medlemmar så du som är medlem passa på att anmäla dig till Petra om du också vill lära dig mer om hur du kan ha nytta av facebook i ditt företag.

– Galen lördag 30 januari då butikerna kommer att ha ”ett galet bra erbjudande” på någon produkt med Askersundskortet. Passa på- det är bara denna dag som erbjudandet gäller!

–          V 28 måndag till fredag kommer den traditionella barnveckan äga rum.

–          23 juli är det musikfestival i Askersund. Samma dag har veteranbilsföreningen 15års jubileum och kommer att arrangera ett veteranbilsrally med start vid torget och målgång vid hotell Norra Vättern- missa inte denna dag! Till veteranbilsrallyt kommer det delas ut goodibags- vill ditt företag vara med och ha med ett erbjudande kan ni kontakta Petra Gustafsson (turistbyrån och centrumledare) på tel. 0583-81034.

–          Lördag v. 29 är det dags för årets All car and Bike meet.

Det kommer även att vara garderobsrensningsdag, pallutdelning m.m. så håll utkik på bloggen och på föreningens hemsida vad som är på gång!

Närvarande butiker denna morgon var Jakobsson TV, Lilla torgboden, Lekia, Head2toe, Gammalt och Nytt, Petra Gustafsson, Wettervik, Glas & Lakrits, Lilla Living, Blommor & Blad, Salong Lux, Skoshoppen, Boutique Britta och The final.

Välkommen till nästa medlemsmöte är februari kl.8.00 till Nostalgicafét i strandparken. (Nostalgicafét öppnar 25 januari och där kan du njuta av en god milkshake, lyssna på en klassisk Jukebox och beskåda de prickiga gardinerna).

Medlemmarnas egna argument till att vara medlem i Askersund i Centrum:

–        Gemensam hemsida som länkas till din egen hemsida.

–          Gemensam marknadsföring

–          En starkare kraft som kan påverka tillsammans

–          Erfarenenhetsutbyte mellan varandra. Nätverk!

Föreningen har fått tre nya medlemmar sen årsskiftet; O ‘Learys, Salong lux, Gammalt & Nytt. Välkommen du också till föreningen, för mer information om medlemskap kontakta centrumledare Petra Gustafsson tel. 0583-81034.
//Sofia