AIC medlemsmöte, outdoor och digitala presentkort

13

okt

Imorse var det full fart på Tutingen i Askersund när Askersund i Centrum hade sitt månadsmöte! Mötena är alltid andra torsdagen varje månad kl. 8.00-10.00! Då planeras, informeras, fixas och utbyts erfarenheter mellan butikerna! Och givetvis fikas och skrattas det mycket också vilket är nog så viktigt!! Alla är välkomna att dyka upp när det passar dvs det är drop in från kl. 8 men du kan även komma senare eller gå tidigare!

AIC-4-161013

Jätteroligt att träffa alla butiksägare och att så många var på plats; Glas & Lakrits, Head 2 toe, Strandparkens kiosk & café, GuldCarina, Blommor & Blad, Askersunds skoshop,  Boutique Britta, Gammalt & Nytt, Salong Lux, The Final, AiC Petra, Lekia, Lilla Torgboden, Venus Choklad, Wettervik och Pingvinplast!

AIC-161013

Denna morgon var Michael Malmborg med och gav spännande förhandsinformation om det nya eventet Askersund Outdoor som kommer arrangeras 12-14 maj 2017! Det ser vi fram emot! Har du någon produkt/tjänst som du tycker hör ihop med Outdoor tveka inte att höra av dig till Michael för att prata om hur just du kan vara en del av denna roliga händelse!

Petra berättade även om att Askersund i Centrum kommer att lansera digitala presentkort under hösten! Nya presentkorten kan du handla på i alla Askersund i Centrums butiker och det fungerar ungefär som ett vanligt betalkort! Mer info kommer inom kort! Är du intresserad att köpa presentkort som julklappar till personal eller vänner, kontakta Petra så hjälper hon dig tel tel. 070-2301096!

Missade du morgonens möte, du får en ny chans 10 november igen!

//Sofia