AIC: Salong Njutas julklappstips

”Om dina muskler är ömma och tar strid,

besök då Njuta så får de julefrid”

Lotta Honk och Tommy Ljungfelt på Salong Njuta tipsar om ett presentkort på massage. Hjälp med spända muskler eller en stund med lugn och ro är något som alla behöver!

Lotta Honk och Tommy Ljungfeldt startade igång sin verksamhet i februari detta år och vilket de är mycket glada över. Allt började egentligen med att båda gick en kurs i massage för hemmabruk där båda tyckte detta var så roligt att de valde att utbilda sig vidare till diplomerade massörer. Tommy har länge drömt om att göra något nytt efter många år som ingenjör. Lotta har varit butikskonsulent och rest runt i hela Sverige och servat olika butiker. I februari i år dök detta tillfälle upp av en ren slump egentligen men båda var helt överens om att testa att driva eget. Salong Njutas massörer är en del av Affärs och idébyrån som de har ett egenanställningsavtal med. Detta innebär att de driver sin egen verksamhet men lämnar bort all administration samt bokföring och får sedan ”lönen” utbetald.

Är du nyfiken på hur en egenanställning fungerar? Klicka här för att läsa mera på skatteverkets sida för vilka regler som gäller!

 

Lotta och Tommy arbetar med olika massagetekniker där du kan få Klassisk finsk massage, Fibromyalgimassage samt Gravidmassage. Som komplement till detta arbetar de även mycket med stretching och triggerpunkter. Salong Njuta har även två frisörer där Elin Nylin som är en av frisörerna också är ägare till salongen.

 

Roligt med ännu en verksamhet i Askersund och där flera företagare samverkar!

Hittills i år har 51st nya företag startats!

 

//Sofia