AiC: Skoshopens julklappstips och Luciamingel

”I denna kan du packa din tandborste och kam,

så att allt är med när du kommer fram”

 

Kajsa Ekefall och Irene Hirvelä tycker att en necessär är den perfekta julklappen som uppskattas av de flesta.

I över 10 år har Skoshopen i Askersund hjälpt kunder att klä sina fötter och ge bästa service, vilket resulterat i flera stamkunder från Linköping, Karlsborg, Vasstena, Motala, Hallsberg och, så klart, Askersund. Populära skomärken som många gärna åker långväga för att handla är bland annat Jana, Joya och Rieker, som är kvalitetsmärken som avlastar knän och leder tack vare sviktande sulor och klackar. Sortiment och märken i butiken försöker Kajsa och Iren självklart hela tiden anpassa efter efterfrågan hos sina kunder.

Skoshopen, Kajsa och Irene

”Det har faktiskt hänt att vi varit på mässor och gått och pratat om specifika kunder och försökt hitta skor efter deras behov och smak, vilket blivit ett samtalsämne hos utställarna ”, säger Kajsa och skrattar.

De bryr sig om sina kunder och ofta kommer folk tillbaka och tackar så mycket för hjälpen.

Förutom dam-, herr- och barnskor säljer de även tofflor, handskar, väskor, resväskor, paraplyer, skärp, plånböcker, skotillbehör, skovårdsprodukter och halkskydd. Dessutom erbjuder de nyckelservice, klockbatteribyte och skomakeri.

Skoshopen, AskersundSkoshopen, Askersund

Vill du få inspiration till nya skor med matchande kläder?

Välkommen torsdagen den 14/12 klockan 18.30, då bjuder Skoshopen och Boutique Britta in till Luciamingel, för att ge inspiration till jul och nyår. Det blir modevisning av kläder och festskor, lotteri, pepparkaksfika och fina erbjudanden. Biljetterna köper du hos Askersunds skoshop. Ta med dig dina vänner och låt dig inspireras!

//Sofia & Linda