AIC: Smörgåsbutikens julklappstips

17

dec

”När du inte vet vilka klappar som passar eller är lagom dyra,

köp då ett presentkort på smörgåstårta för fyra”

diskcafebord

 

Smörgåsbutiken i Askersund satsar på att allt ska vara hemlagat och handgjort. All mat och alla bakverk är dessutom i största möjliga mån av tillagade av ekologiska råvaror och till stor del anpassat för allergiker. På menyn finns alltifrån bakpotatis, soppor, pajer, sallader och självklart en rad olika sorters smörgåsar. Alla röror till smörgåsar och smörgåstårtor är självklart egenlagade och du kan välja helt fritt vilka olika sorter du önskar. Du kan även beställa delikatessfat, snittar och vanliga tårtor. NYHET; nu finns även Lasagne med på menyn.

Nettan Andreasson är utbildad kock och arbetar ständigt med att utveckla menyn, just nu efterfrågas mycket vegetarisk mat och mat anpassad för olika allergier. Butiken har funnits i fyra år i nuvarande lokal. Du kan förbeställa mat för avhämtning och utkörning under de flesta tiderna på dygnet. Butiken har många återkommande stammisar men även många nya människor kommer för ett besök, inte minst på sommaren för ett besök på deras uteservering.

 

 

landgång

 

Under december har Nettan gjort ca 500st jullandgångar, men det går självklart även att köpa en landgång efter julhelgerna men då kanske lite mer ”vårinspirerad”. Nettan arbetar mycket med att uppläggningen ska vara fin för ögat vilket hon fick goda lovord av kunden Vivianne Nilshamre som kom in i butiken spontant efter att ha köpt en smörgåstårta några dagar tidigare:

-” Fantastiskt god smörgåstårta som dessutom såg ut som ett smycke!”.

nöjd-kundbullar

 

Så passa på och prova en smörgåstårta du med när du tröttnat på julmaten!

 

//Sofia & Linda