Anette utvecklar ny idé för mobila möten

17

dec

Nu börjar vi presentation av höstens deltagare i Zinkgruvan Mining re:think! Först ut är Anette som också var en av de 7 utvalda finalisterna i entreprenörstävlingen Creative Dragons den 10 december.

⭐5 FRÅGOR med Anette Rosén Müntzing⭐
◾️ Företagsidé: En app för mobila möten som också bidrar till ett utökat hälsotänk på våra arbetsplatser.

◾️ Varför sökte du till programmet?
Inledningsvis i programmet så lyftes Bild & Kulturs samarbete med Karintorps Tomater i en kort film. Sedan gick jag på alla tre föreläsningar som erbjöds. Tyckte att de var bra och lyfte blicken. Pratade med min chef om att vi kanske skulle kunna söka till programmet utifrån ett uppdrag som vi hade åt en kund. En årlig mässa som nu skulle ställa om till digitalt. Hur gör man digitala event attraktiva och intressanta? Vilka komponenter behövs?

◾️ Vad har programmet gett dig?
Det har givit mig mycket på kort tid. Framförallt att lära känna mina företagsvänner i gruppen. Men också mycket kunskap om retorikens och pitchandets grunder. Affärsresan genom BMC – att skapa ett skelett att bygga vidare på. Men framförallt att sticka ut hakan och loopa sin idé för re:thinkgruppen, på kommande kunder och sedermera även på Creative Dragons. Det har definitivt givit mig nya lärdomar och erfarenheter. Dessutom har jag lärt mig att använda vår kamera och inspelningsutrustning och även att klippa filmmaterial. Det var också under min research som jag kom på min nya idé om appen för mobila möten.

◾️ Vad blir ditt nästa steg ?
Jag kommer fortsätta att loopa min idé, testa den på mindre grupper och utvärdera efter vägen. Under våren kommer jag att gå Almis VD coachningsgrupp en chans jag fått via programmet.

◾️ Vad vill du skicka med till andra företagare i dessa tider?
Prata med varandra!
Kontaktuppgifter om du vill veta mer. Anette.muntzing@bild-kultur.se, 070-633 22 64
Foto: Tord Saxin
 
Stort lycka till Anette, det ska bli spännande att följa utvecklingen av denna idé!
 
//Sofia i samarbete med Zinkgruvan Mining re:think