Årets företagare i Örebro

12

jul

Fotograf: Kjell Posse

Vi vill säga stort Grattis till Mats Hedlund, Dormy Golf & Fashion AB som i år blivit tilldelad utmärkelsen Årets företagare i Örebro! Mats driver företaget Dormy Golf & Fashion AB samt Askersunds Golfklubb tillsammans med Lasse Johansson.

Förra veckan var det golfvecka i Askersund och i samband med de första dagarnas prisutdelning på onsdagskvällen gratulerades Mats och Lasse till utmärkelsen och tillönskades fortsatt lycka till med sitt arbete i verksamheterna!

Golfveckan är en mycket populär tävlingsvecka och i år var det så mycket som 1350st starter! Riktigt kul! Säsongen fortsätter givetvis med ytterligare tävlingar och träningar under hela sommaren och hösten!

För sommarlovslediga barn som vill testa på golf finns det möjlighet under barnveckan, torsdag 13 juli kl 10.00-13.00 kommer det att bland annat erbjudas prova på golf för alla barn!

Förutom träningar och tävlingar kommer det även arrangeras allsångskvällar med god mat och trevlig underhållning i sommar, väl värt ett besök även för dig som kanske inte spelar golf!

/Sofia

 

Hur är det då möjligt att flera kan bli Årets företagare? Jo, organisationen Företagarna utser årligen en företagare som blir Årets företagare i varje kommun. För att kunna utses till tex Årets företagare i Askersund måste företag vara registrerat och ha sitt säte Askersunds kommun. Alla som blivit utsedda till Årets företagare i respektive kommun kommer vidare till en riksfinal där Årets företagare i Sverige utses. Denna final kommer i år att vara den 13 oktober i Stockholms stadshus. Och i år är det extra roligt när det finns hela tre företag med ”Askersundskoppling” som har chans till detta pris!