Åsbro näringsliv – fantastiskt nätverk för dig som företagare!

Åsbro näringsliv arbetar aktivt och mycket engagerat för en positiv utveckling av näringslivet i södra Närke. Eldsjälarna Håkan Bolwig och Birger Murstam med flera driver nätverket och arrangear de välbesökta företagsfrukostarna vid Per Olofsgården i Lerbäck.

 

Birger & Håkan

 

Inte nog med detta så arrangerar de även några olika kvällsevenemang under året, bland annat den uppskattade VIP kvällen för alla företag som är anslutna till nätverket. Till årets VIP kväll hade Åsbro Näringsliv lyckats bjuda in gästföreläsare som Salvatore Grimaldi och landshövding Maria Larsson!

 

Den 14 januari bjuder Örebro Hockey tillsammans med Åsbro Näringsliv in dig som företagare till en kväll på Behrn Arena för att nätverka och titta på matchen mellan Örebro och HV71. Det kommer att gå bussar från Askersund och norrut. Anmälan sker senast 5 januari till Emelie Wiklander per mail.

 

 

Åsbro Näringslivs första frukostmöte för årets arrangeras onsdag 27 januari klockan 07.15. Gäster för dagen är representanter från ÖSK som utvärderar föregående säsong samt berättar om vad som är på gång 2016. Zinkgruvan Minings AB VD, Bengt Sundelin gästar frukosten och kommer berätta om gruvans nya expansionsprojekt. Åsbro Näringsliv kommer även berätta om nya samarbetet som de startat tillsammans med Alléskolan och Ung företagsamhet – En spännande nyhet ang detta samarbete kommer avslöjas under frukosten!

 

 

frukost 1 åsbroÅsbro Frukost

 

2016 års frukostmöten kommer att vara följande datum: 18 mars, 20 maj, 26 augusti och 25 november.

Många intressanta frukostmöten och nätverksträffar att se fram emot under 2016!

//Sofia

 

(Alla bilder tillhör Åsbro Näringsliv och fotograf René Francis)