Askersund satsar med hjälp av Handelskammaren

21

sep

Som vi satsar! Hela tiden. Inte bara i pengar utan med lust, mod och engagemang. Vi försöker finnas, höras och synas på alla tänkbara sätt. Vi är många som arbetar aktivt med att stärka bilden av vårt kära Askersund, både staden och landsbygden. Vi har ett unikt läge i mitten av Mellansverige med många småsjöar, Vättern och Sveriges hemligaste skärgård, fantastisk natur, nya förbättrade vägar, Sjöängen och framför allt drivna företagare som hela tiden utvecklar sina verksamheter.

Jag skulle vilja ge varenda en av dem en high five för att de hjälper till att skapa ett positivt klimat som syns och hörs långt utanför vår kommungräns! Det innebär också att dessa företag som växer så det knakar måste rekrytera kompetent personal, ofta fort, och det är många som slåss om dessa talanger. Även Askersunds kommun letar med ljus och lykta efter nya medarbetare som kan vara med och utveckla våra verksamheter. Därför är vi medlemmar i nätverket Talangrekrytering som drivs av Handelskammaren i Örebro län. Där har vi möjlighet att lägga ut platsannonser och samtidigt marknadsföra Askersund som en fantastisk plats att bo på.

Flytta till Askersund
Känner du någon som söker jobb och är nyfiken på våra trakter? Tipsa om www.flyttatillaskersund.se där vi lägger ut aktuella jobb som kräver olika typer av kompetenser!

Linda