Boklansering för våra askersundare på Bild & Kultur!

18

nov

Det kungliga året 2015 är här!

I går tisdag lanserades Det kungliga året 2015 officiellt med en bokrelease på Grand Hotel i Stockholm.

Årsboken om Kungafamiljens år återkommer 2015 efter ett års uppehåll. Det är bokförlaget Bild & Kultur som står för produktion och utgivning och nu är alltså boken klar och på väg ut i landets bokhandlar.

– Det känns fantastiskt spännande att boken äntligen är klar, vi har märkt att många är glada över att den är tillbaka, säger Maria Gunnarsson på Bild & Kultur, som är bokens redaktör och författare.

Det kungliga året 2015 är fullmatad med bilder och texter från ett händelserikt och spännande år för Kungafamiljen.

– Självklart finns fylliga avsnitt från prins Carl Philip och Sofias bröllop, liksom prins Nicolas dop och Kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande på Öland. Men boken rymmer också mycket av det som präglar vardagen för Kungafamiljens medlemmar, som arbetet i deras stiftelser, mottagande av statsbesök och resor runtom i Sverige och utomlands, säger Maria Gunnarsson.

Bild & Kultur har sedan tidigare ett långvarigt samarbete med hovet, inte minst i form av de böcker om Sveriges hovleverantörer som förlaget producerat i flera upplagor sedan slutet på 1990-talet.

– Det är enormt roligt och hedrande att ha fått förtroendet att producera den kungliga årsboken, säger Maria Gunnarsson.

Bild & Kultur har en överenskommelse med hovet om att producera Det kungliga året de kommande tre åren.

För mer information, kontakta:

Maria Gunnarsson, Bild & Kultur: 0583-406 70; 070-633 11 94
Erik Gunnarsson, Bild & Kultur: 0583-406 71; 070-633 00 14
Margareta Thorgren, informationschef, Kungl. Slottet: 08-402 60 00

Se även: www.kungligaaret.se och www.bild-kultur.se

Bifogad pressbild på Margareta Thorgren, informationschef på Kungliga Slottet (till vänster) och Maria Gunnarsson är fri för publicering. Foto: Bild & Kultur

Bild & Kultur i Skyllberg i Närke har producerat och givit ut böcker i över 20 år. Bild & Kultur är dessutom en byrå som är verksam inom områdena information, reklam och marknadsföring och bland annat bygger webbplatser, producerar trycksaker och skapar grafiska profiler.

 

Grattis Bild & Kultur – ni är SÅ bra! /Linda, en stolt askersundare 😀