Caladrius Holding AB förvärvar O Bodins Maskin AB

02

maj

I veckan förvärvade Caladrius Holding AB, ägare av Hagabergs Mekaniska AB O Bodins Maskin AB i Askersund. Här kommer lite information från O Bodin Maskins VD Linda Svensson vad som är på gång nu.  

Bodins och Hagabergs kommer fortsätta att vara självständiga bolag och fokusera på att utveckla sina respektive produkter och tjänster i nära samarbete med kunder och användare. Linda Svensson, VD Bodins samt Magnus Larsson, VD Hagabergs kvarstår i sina respektive roller. Styrelseordförande i båda bolagen är Michael Mononen.

“Jag ser detta som en fantastisk möjlighet att möta framtidens utmaningar med större kraft och bredare kunskap” säger Linda Svensson

”Att samla så mycket erfarenhet och kompetens inom samma familj ger oss ännu bättre förutsättningar att kunna överträffa våra kunders förväntningar”, berättar Magnus Larsson ”Vi är väldigt glada över förvärvet av Bodins. Affären är ett steg i vår ambition att bygga en grupp av nischade företag inriktade på leverans av produktlösningar och tjänster inom materialhantering”, framför Michael Mononen.

Hagabergs utvecklar, tillverkar och marknadsför redskap för truckar och entreprenadmaskiner relaterade till något av områdena lyft, last eller materialhantering. Se vidare www.hagabergs.se Bodins Maskin AB är ett producerande företag med inriktning på Materialhantering. Vi tillverkar det klassiska integrerade C-rörsaggregatet och tillhandahåller även aggregat av rundstångs- och påhängsmodell. Våra ledord i utformningen av våra produkter är och har alltid varit ”så god genomsikt som möjligt för truckföraren”. Se vidare www.bodinsmaskin.se

Spännande att följa och se när företag hittar nya samarbeten och affärsmöjligheter! Nu önskar vi Linda Svensson och Mikaela Gustafsson lycka till i sina fortsatta uppdrag och Caladrius Holding AB/Hagabergs Mekaniska välkomna till Askersund!

//Sofia