Dagens morgonhjälte – Jenny Stenmark

18

nov

Klockan är 6.24 en mörk och småregning novembermorgon och du står utanför dörren till ditt jobb och letar febrilt i väskan efter din inpasseringstagg… Detta hände mig häromdagen och då hann ivarjefall jag tänka många tankar… 1.VARFÖR har jag alltid så många saker i väskan? 2. VARFÖR dubbelkollar jag inte innan jag åker hemifrån att taggen är med? 3. I detta ögonblick inser jag dessutom att taggen ligger kvar INNE på kontoret!

Då blev jag dock extra glad när jag började springa runt rådhuset och ser att en kollega är ännu tidigare på plats och kan hjälpa mig in!

Vad gör Jenny till vardags när hon inte hjälper mig in på kontoret kan man fundera på?

Jo, Jenny arbetar på barn & utbildningsförvaltningen där hon bl.a biträder förvaltningschefen med förvaltningskontorets administration, bereder och föredrar ärenden gällande förskola och skola. Hon hanterar även alla statsbidragsansökningar för förvaltningen.

Tack Jenny Stenmark som därmed blev utsedd till denna dags morgonhjälte!!!

//Sofia

PS. Jenny är dessutom Lindas lilla syster….