”Det kungliga året 2015”

16

nov

Maria och Erik Gunnarsson ägare till Bild & Kultur AB har producerat flera böcker med de kungliga hovleverantörerna sedan slutet på 1990-talet. I april 2015 fick de det ärofyllda uppdraget att utforma och publicera boken ”Det kungliga året 2015”. Årsboken har tidigare utkommit under 37 år(!). 

Det har varit ett intensivt arbete med texter och deltagande vid olika evenemang för fotografering men i fredags levererades äntligen böckerna till Skyllberg. 5000 exemplar blev första beställningen som kom rykande färska från ett svenskt tryckeri.

 Imorgon tisdag är det dags för presskonferens på Grand hotell i Stockholm, vi håller tummarna för Bild & Kultur AB och önskar dem lycka till med försäljningen av boken! För att läsa mer om boken kan du klicka in i Kungliga Årets webbshop.

kungligaaret_demobild-407x547

 

Fredag 4 december kl 7,30 på Hotell Norra Vättern är det dags för årets sista frukostmöte. Denna morgon är temat marknadsföring och då kommer Bild & Kultur AB att vara en av frukostgästerna och ge oss praktiska marknadsföringstips som du kan ha nytta av i ditt företag. Du kommer även ha chansen att kunna vinna ett eget exemplar av ”Det kungliga året 2015”.  Och för dem som önskar kommer även boken att finnas till försäljning efter frukosten, kanske ett tidigt julklappstips?!

 

//Sofia