Detta kommer snart på bloggen!

08

jun

Hej på er!

Så här inför semestern tycks arbetsuppgifterna vara fler än vanligt och jag har inte hunnit med att uppdatera bloggen lika ofta som jag vill.
Vill dock passa på att tipsa om att jag i veckan kommer att publicera ett inlägg med fantastiska Josefin Wikström som pendlar mellan Askersund och Indien året runt. Hon är en unik yoga -och dansinstruktör och jag hade förmånen att bli inbjuden (eller så bjöd jag in mig själv, kommer inte ihåg… 😉 ) till hennes hem på landet. Hennes spännande tillvaro kan ni alltså läsa om här innan veckan är slut!

Idag är det möte, möte och ja, möte som gäller. Men jag klagar inte, jag ska nämligen få träffa Joakim Närkeby på Närkesbergs Hönseri och prata om hans företetag som är näst störst i Sverige på uppfödning av unghöns för värpproduktion. Det kommer jag givetvis också lägga ut senare på bloggen.

Trevlig måndag!