Dröm som blivit verklighet

23

mar

Regina Fallberg och sambon Samuel hittade sitt drömboende 2011 i Närkesberg och där även Regina såg sin chans att uppfylla sitt stora dröm som hon haft sedan hon var liten… Hon har alltid drömt om att få arbeta med hästar och driva sitt eget företag, hon beslutade sig att ge allt och köra! – Nu har drömmen blivit verklighet!

 

Hon startade Stall Släte 2012 och hon har idag 80st elever där alla är välkomna; killar, tjejer, unga, gamla alltifrån nybörjare till de som vill ut och tävla.

Blogg-Inne-i-ridhus

 

Just den delen att hon vill att alla ska få möjlighet att ha tillgång till en häst oavsett förutsättningar är lite utav hennes ledstjärna! ”Vanliga” ridlektioner är givetvis kärnverksamheten men hon erbjuder även möjligheten att få låna en häst, utbildar inför tävling och erbjuder även elever att låna häst till tävlingar där hon följer med sina elever ut och coachar. Sommartid och vid lov arrangeras även populära ridläger. Idag har Regina 18 stycken egna hästar med lektioner måndag-torsdag samt söndagar. På söndagar har hon bland annat en ny egen grupp för personer som är döva. Nyligen har även Regina anställt en tjej på deltid för att hinna med allt. Stall Släte har ett nära samarbete med Närkesbergs hästsportförening som idag har ca 100 medlemmar och startades för bara 2 år sedan.

 

Blogg-ridhus-ute

 

9 april 2016 kommer ännu ett stort steg tas då Regina bjuder in till invigning och öppet hus av sitt nya egna ridhus, en enorm investering men otroligt värdefull för att kunna driva verksamhet året runt! Är du nyfiken på hur nya bygget ser ut? Alla är välkomna lördag 9 april från kl 11.00! Under dagen kommer det vara uppvisningar, lotterier, prisutdelningar, bildvisning, fika, korv, ponnyridning med mera!

Blogg-fika

Du som privatperson, företag eller förening kommer även kunna ha möjlighet att hyra ridhuset även till andra aktiviteter än bara ridning! Jag önskar Regina stort lycka till med verksamheten och jag vet att hon redan nu planerar för hur hon kan utveckla verksamheten ytterligare…

//Sofia