Erik – Nytt koncept för hemsida och webbutik för småföretag

18

dec

Dags att presentera nästa deltagare. Erik Gunnarsson som tillsammans med två andra deltagare vann 45 tusen kronor för vidareutveckling av digital handel i Askersund …

⭐ 5 FRÅGOR med Erik Gunnarsson ⭐
◾️ Företagsidesidé: Nytt koncept för hemsida och webbutik till småföretag

◾️ Varför sökte du till programmet?
Jag gick med i Zinkgruvan Mining re:think för att utveckla vårt nya koncept för hemsidor och webbutiker till företag.

◾️ Vad har entreprenörsprogrammet gett dig?
Under utbildningen har jag gått från tro till vetande. Tack vare verktyg som t.ex. Loopa – har jag fört diskussioner direkt med kunder och tänkbara kunder, och resonerat och produktutvecklat tillsammans med dem på ett sätt jag inte tidigare har gjort. Det har varit krävande och givande, och jag kommer att fortsätta använda de verktyg och nycklar vi använt under kursen. Nu vet jag bättre vad i min affärsidé som verkligen fungerar, vad som är viktigt att lyfta fram och hur vi rent praktiskt ska gå till väga för att bli framgångsrika i vår satsning.
Vi har tack vare kursen startat ett samarbete med två andra företag i gruppen, Johans Leksaksbod och Glas & Lakrits, och med fin starthjälp och en check på 45.000 kr sätter vi nu full fart för att digitalisera Askersunds handel, och lanserar före jul första versionen av en digital handelsplats i Askersund. Det har gett fin press och uppmärksamhet i lokal press och sociala medier, vilket också ger oss draghjälp i marknadsföringen av såväl våra egna företag som det gemensamma projektet för att hjälpa handeln i Askersund att digitaliseras.

◾️ Vad blir ditt nästa steg?
Kampanj och försäljning: Vi ska sälja in vårt koncept först i Askersund och därefter på andra orter i Örebro län och därefter övriga Sverige.

◾️ Vad vill du skicka med till andra företagare i dessa tider?
Satsa på utbildning, produktutveckling och andra aktiviteter som gör att ni går stärkta ur krisen, och när det vänder så kommer ni att vara väl förberedda och bli framgångsrika.

Kontaktuppgifter om du vill veta mer: Delta Webbyrå, Erik Gunnarsson, erik@delta.se, telefon 0583-13031, www.delta.se
Foto: Tord Saxin
 
Intressant idé som vi hoppas många småföretagare ska kunna ha nytta av!
 
Trevlig helg!
 
//Sofia i samarbete med Zinkgruvan Mining re:think