Festlig och fullsatt finalkväll av Tjuv & Polis!

21

okt

I söndags sändes det sista avsnittet av SVT-serien Tjuv & Polis och på Sjöängen firades detta med en stor finalkväll, där bland andra tjuvar, poliser och programledaren Micke Leijnegard medverkade.

Stora salongen var slutsåld och dessutom följde ett 50-tal personer händelserna där i Visholmen, en annan av Sjöängens lokaler. Nio tjuvar och åtta poliser fanns med under kvällen tillsammans med programledare Leijnegard, Björn Wahren på SVT och Helena Björk på Meter Television. Under ledningen av kvällens konferencier Henrik Olofsson berättade de bland annat roliga anekdoter från inspelningarna och svarade på frågor om allt från förhör till tittarsiffror. Även publiken kunde ställa sina frågor, genom att skicka sms till scenen.

Programledaren Micke Leijnegard påannonserade slutavsnittet iförd rånarluva.

 

 

När klockan slog åtta introducerade Micke Leijnegard, kvällen till ära iförd rånarluva med tryckt Askersundslogga, finalavsnittet som följdes med spänning på Örebro läns största bioduk. När finalavsnittet var över och det stod klart att vinnaren hette Christian Vargahed kom alla tjuvar åter upp på scenen och ”Vargen” belönades med blommor och överöstes av ett konfettiregn bestående av småsedlar.

Tjuvar och poliser hade roligt tillsammans på scenen under finalkvällen.

De fina bilderna till detta inlägg är tagna av Anne Helgesson!

/Lars-Ivar