Fördelaktigt att bygga villa på Edö i Askersund!

01

apr

I april, när solen börjar värma och vitsipporna tittar fram, brukar många börja titta på villatomter för att förverkliga sin dröm om en blomstrande trädgård och en plats för lugn och ro. Och hur många önskar inte att de bodde vid en sjö? Därför vill jag tipsa om vårt unika villatomtområde på Edö i Askersund där du inte bara får utsikt över Vättern och Gransjön, utan även får en båtplats på köpet! Dessutom ingår anslutningsavgifterna för VA och fibern är framdragen.

 

Edö, villatomter i Askersund
Tre tomter är sålda (mars 2016) och till sommaren står två inflyttningsklara villor på plats.

 

De asfalterade vägarna och gatubelysningen sköts om av kommunen precis som cykelvägen som kommer att gå från Edö till Askersund. Du kan alltså välja om du vill ta bilen (4 minuter), båten, cykeln eller promenera in till tätorten där restauranger, bio, bibliotek, butiker och annat som hör en stad till finns.

Askersund stad liten
Askersunds hamn med gångavstånd till torget.

 

8 minuter från Edö hittar du Åmmeberg och dess populära golfbana med 18-håls sea-side, båthamn, hotell och matbutik.

Med riksväg 50 nära tar du dig snabbt och enkelt ut på motorvägen och vidare både norr- och söderut. Dryga 30 minuter tar det med bil till Örebro och 20 minuter till Hallsberg med sin järnvägsknut.

För dig som älskar båtliv har vi flera båtklubbar, varav en som blev utsedd till Sveriges bästa 2015. Med endast ett stenkast från din bostad ner till din båt tar du dig snabbt ut i Sveriges hemligaste skärgård med 250 öar, kobbar och skär.

Båtliv i Askersund
Sveriges hemligaste skärgård.

 

Tack vare att Edö ligger på en höjd får du svårslagen utsikt i det vackra området med både natur och sjöar inpå knuten. Varför inte gå ner till bryggan och meta på kvällskvisten, ta en cykeltur in till stan eller bara koppla av och njuta av solnedgången från din altan? 🙂

Klippa Askersund
Hur ser din vardag ut? På Edö har du möjlighet till ett aktivt fritidsliv med dagliga dopp i Vättern, Sveriges renaste sjö.

 

Vill du veta mer om Edö, klicka här eller kontakta mig via e-post: linda.stenmark@askersund.se eller telefon 0583-810 23
www.askersund.se hittar du fler villatomter och kontaktuppgifter till våra hyresvärdar.

/Linda