Företagarfrukost 6 februari och näringslivsarbetet

31

jan

Just  nu pågår arbetet för fullt med att arbeta fram ett nytt näringslivsprogram för de kommande åren! Och här vill vi gärna få in dina tankar, idéer och åsikter! Under våren kommer du att få möjlighet att bidra till detta på flera olika sätt så håll utkik!  

Redan på onsdag, den 6 februari kl. 7.00-9.00 i Sjöängen är det dags för årets första tillfället och det är i samband med årets första företagsfrukost i Askersund.  Vi kommer då att hålla en workshop under ledningen av Boo Gunnarsson, företagarexpert på Visma där just du får chansen att påverka samarbetet mellan kommun och näringsliv och det kommande näringslivsprogrammet. Med på företagsfrukosten finns självklart även kommunstyrelsens nya ordförande Caroline Dieker (M) och kommunchef Madeleine Andersson och berättar om vad som är på gång inom Askersunds kommun, bland annat om kommande upphandlingar.

Det kommer även att arrangeras träffar tillsammans med kommunstyrelsen och kommunfullmäktige under våren där du bjuds in till diskussion och dialog om företagsklimat och utvecklingsmöjligheter! Boka in 25 mars kl 18.00-19.00 i Sjöängen och 2 april kl 12.00-13.30 på Hotell Norra Vättern i din kalender redan nu så kommer mer information när det närmar sig!

Det här blir en spännande och intressant vår!

//Sofia