Företagarlunch och frukostmöte i veckan!

29

feb

Har du skrivit in i kalendern att det är företagarlunch på tisdag och frukostmöte på fredag?

 

Tisdagslunch på O´learys – ställ frågor om investeringsstöd

Intresset för investeringsstöd är stort hos många företag i kommunen just nu! Tisdag 1 mars mellan kl 12-13 finns därför Region Örebro län och Länsstyrelsen på plats på O´learys företagarlunch för att svara på dina frågor! Ingen föranmälan, inget styrt program, bara att komma och stanna så länge du vill! Ta chansen att få svar på din fråga och tips inför din kommande investering! Lunchen kostar 89kr och borden vid sjöhörnan finns reserverade för dig!

 

Fredagsfrukost på Hotell Norra Vättern – Hur kommer bygget av väg 50 påverka dig?

Nu påbörjas arbetet med att bredda väg 50. Redan hösten 2017 ska sträckan Rude-Askersund vara klar och hela bygget planeras vara färdigt hösten 2018. I genomsnitt färdas 9000 fordon på vägen varje dygn! Fredag 4 mars kl 7.30-9.00 gästas vi av Trafikverket och Peab som informerar om arbetet och hur det kommer at påverka dig!

Ta med dig och en vän och kom till företagsfrukosten för att nätverka, få information och ha chans att ställa dina frågor!

Ingen föranmälan, inga medlemskap eller annat krångel. Bara kom! Frukosten kostar 60 kr som betalas i kassan på hotellet. GLÖM INTE VISITKORTEN!

Visst ses vi i veckan?!

Välkomna!

//Sofia