Företagsfrukost – nätverk och investeringsstöd

05

feb

I morse träffades ett 50-tal företagare för att nätverka och lära sig mera om de investeringsstöd som finns att söka – jättekul att frågan engagerar många! Företagen i Askersunds kommun är bland de bästa i länet att skicka in ansökningar och får då även möjlighet att få stor del av pengarna! Bli en av dessa och skicka in en ansökan du med!!!

frukost-1 frukost-2

För dig som inte hade möjlighet att komma länkar jag till de olika organisationerna som har företagsstöd nedan där du kan läsa mer! Hör gärna av dig till mig om du har frågor så hjälper jag dig rätt!

–          Region Örebro Län

–          Länsstyrelsen

–          Leader Vättern

–          Leader Mellansjölandet

–          Almi

frukost-3frukost-4

Under morgonen arrangerades även en ”nätverks tävling” där alla deltagare fick i uppdrag att under frukosten samla in uppgifter från olika personer – bland annat namn, telefonnummer och en sak personen är bra på! Den med flest namn på sin lista vann sen en annorlunda trerätters lunch och givetvis även flest kontakter till ”sitt” nätverk. Rolf Andersson på Dekaltrycket vann morgonens tävling med 15st kontakter – Bra jobbat!!! Han kommer nu att kunna avnjuta lite Äventyrsmat (Gulaschsoppa), Skärgårdsmat (köttbullar i brunsås) och hembakade kakor! Äventyrsmat och Skärgårdsmat finns att köpa hos turistbyrån för den som önskar! Och vem vet nästa gång kanske du är vinnaren!

skärgårdsmat

 

  • Nästa frukostmöte är fredag 4 mars kl. 7,30-9,00 på Hotell Norra Vättern och då kommer Trafikverket och informerar om RV 50! Ta med dig en vän och kom!

  • Du har väl sett att ”Utvecklingscentrum i Askersunds kommun” nu finns på facebook?  Gilla, dela och följ gärna sidan så får du ta del av tips och allt roligt som händer hos företagen i Askersunds kommun!

 

Nu önskar jag er alla en trevlig helg!
//Sofia