Företagsmässa för Kvinnliga företagare

28

mar

Åsbro Näringsliv har sedan ett par år tillbaka drivit nätverket och arbetsgruppen Kvinnors Företagande som arbetar specifikt med ämnen som rör just lokala kvinnors företagande. Gruppen arrangerar diskussionsträffar, föreläsningar och evenemang för att stärka kvinnors verksamheter. En viktig del i mötena är självklart även möjligheten till att träffa andra och utbyta erfarenheter.

ÅN logga stor

Åsbro Näringslivs arbetsgrupp Kvinnors företagande planerar just nu för en företagsmässa för kvinnliga företagare som kommer arrangeras 14 oktober kl. 10.00-18.00 i Sjöängen. Här har du möjlighet att visa upp och sälja dina produkter och tjänster. Det kommer även finnas möjlighet att anordna prova-på-verksamhet om så önskas. Alla kvinnliga företagare är välkomna att vara med oavsett du om du är aktiv i Åsbro Näringsliv eller ej.

Torsdag 6 april kl. 9.00 är det dags för en första informationsträff. Lisa Lundberg som är kontaktperson för nätverket hälsar alla som är intresserade och vill veta mera om eventet varmt välkomna till Västansjövägen 33, Åsbro. För anmälan och mer information, kontakta Lisa Lundberg via mail lisa.aj.lundberg@gmail.com eller telefon 070-289 00 86. Löpande information kommer givetvis även att finnas på Åsbro Näringslivs hemsida.

Roligt initiativ, passa på att vara med du också!

//Sofia