Företagsmässa och Marknad

13

okt

Lördag 14 oktober kl 10.00-16.00 i Sjöängen är det premiär för en ny företagsmässa och marknad. Åsbro Näringslivs arbetsgrupp Kvinnors företagande är initiativtagare och arrangerar för första gången en mässa där du som besökare kan ta del av utbudet av kvinnors företagande i Sydnärke. Passa på att besöka mässan för att nätverka, shoppa och inspireras!

Här kan du läsa mera om mässan

Mässans deltagare 2017:

Arbetsförmedlingen Kumla​, Beatrice Ander Consulting, Coompanion, Duniani, Fibromyalgiförbundet, Gatugårda stickat & sytt, Gunvor by heart, Karintorps tomatförädling, Kogniviva, Kropp och Knopp, Medevisalvan, Nillas Ekonomiservice, O’Learys Bowling Askersund, PartyLite Ljussglimten, QiBossa – Reklam och Illustration, Salong Njuta, ​Stage, SW Massage och friskvård, Ull & Skinn, Ullerucka, Valldala Handel och Zelected by Houze.

Glöm inte heller att kolla in visit Askersunds evenemangskalender där du hittar alla evenemang runt om i kommunen!

 

Framtidens Handel

En kort återkoppling om gårdagens arbete med projektet att utveckla handeln i Askersund. Vi var ett 50-tal personer från Askersunds butiker, Askersund i Centrum, Örebro Universitet, Askersunds kommun och Arbetsförmedlingen som samlades för att inspireras och diskutera fortsatt utveckling av handeln. En riktigt intressant kväll där tips, idéer och olika perspektiv diskuterades! Denna kvälls arbete och all input från diskussionerna kommer jag tillsammans med centrumledare Petra Gustafsson och Örebro universitet att sammanställa för att sedan bestämma vilka delar vi ska arbeta vidare med tillsammas. På höstkvällen 24 oktober kommer jag att berätta mera! Det här kommer mynna ut i många bra saker som vi kan göra tillsammans!

Trevlig helg!

//Sofia