Fullt på frukostmötet i Åsbro!

13

mar

Har ni varit på något av frukostmötena som arrangeras av Åsbro Näringsliv? Om inte, kan jag varmt rekomendera det för er som vill äta en god frukost och bli inspirerade! Mötena hålls i en av Per-Olofgårdens konferensrum i Lerbäck.

I morse var jag där, men kom visst några minuter senare än alla andra och fick därför leta länge efter parkering. Det var knökfullt! Det stod bilar på parkeringen och långt utefter vägen åt båda håll. Jag själv hamnade uppe vid Lerbäcks kyrka och fick gå med raska steg för att hinna i tid 🙂

Frukostmöte i Åsbro

De här företagsfrukostarna är alltid välbesökta och är oerhört bra arrangerade. Idag var det tre huvudsakliga gäster som berättade om sina företag och delade med sig av sina framgångshistorier.

Porschecenter
Porschecenters VD Richard Carlsson och ägare Bo Sandberg var på plats och pratade om sitt företag. Dessutom lottade de ut en valfri porsche att låna över en helg!
MaltMagnus
Ölbryggarna Magnus och Veronica Lindroos var också på plats och berättade om sitt företag MaltMagnus som växer så det knakar.
Jonas Gylling
Och så den ödmjuka Jonas Gylling som är VD på Sveriges ledande grossist inom present -och inredningsartiklar. Företaget heter Silkflower och på onsdag nästa vecka ska jag få äran att träffa honom igen och prata mer om hans företag och honom själv. Kul! Självklart kommer det som ett inlägg här på bloggen! Idag lottade han ut två ljuslyktor, ett besök i utställningshallen i Askersund och ett presentkort på 1000,- att handla för.

För mer information om var och när frukostmötena äger rum, kan du klicka på länken här nedan:
http://www.askersund.se/naringsliv-och-arbete/arrangemang-for-foretagare.html

Trevlig helg alla!