Glad Valborg alla askersundare och oaskersundare!

30

apr

Den här veckan har varit så hektisk och händelserik att jag inte hinner publicera något personligt porträtt som jag brukar göra på fredagar.

Just nu handlar det om  kontorsflytt för alla som ingår i den nya utvecklingsavdelningen. Det gör jag. Alltså kommer jag inte att få sitta kvar i min mysiga lilla fängelsehåla, som jag har kommit att uppskatta så väldigt mycket. Detta kräver ju så klart en sista fängelseselfie 😉

Det ska visserligen bli skönt att få ett skrivbord att jobba på igen (det flyttades upp en våning, men jag satt kvar). Att ha datorn på fönsterbrädan var kul i ungefär 20 minuter, sen insåg jag att det nog inte var så ergonomiskt 🙂

Fängelsehålan

Ha en toppenhelg!

———————————————————————————————————————————-

Får du lite långtråkigt kan du ju alltid titta in på hemsidan och kolla efter den perfekta villatomten!
www.askersund.se/flytta hit