Har du upplevt Sveriges hemligaste skärgård?

27

maj

Hur många har hunnit ta en sväng med båten på Vättern i år, eller gått/cyklat/bilat ut och fikat på någon klippa?

Jag blir lika glad och inspirerad varje gång jag tittar på de här bilderna från förra sommaren då familjen Pettersson ställde upp som fotomodeller. Själv har jag ingen båt, men ser till att ta mig ut i vår hemliga skärgård så fort jag har möjlighet. Med dessa bilder hoppas jag kunna sprida lite extra sommarkänslor på en askersundares vis! För visst finns det inget som slår vårt fantastiska vatten och underbara natur?

Askersunds kommun

Skärgården, Askersund

Jag vill också påminna att om du vill ha båtplats i Askersund är det bara att kontakta mig.
Funderar du på att flytta hit kan du också ringa eller mejla, så svarar jag på dina frågor.