Harge Camping ökar på stjärnor, husvagnsplatser och service

13

jul

För ett och ett halvt år sedan bestämde sig Peter Gylling och Charlie Söderblom att ta över Harge Camping, ett beslut de inte ångrar! Nu satsas det för fullt och högsäsongen är här. Campingen är fylld med glada campare och det blir både långa och hektiska dagar. Allt för att hinna serva alla gäster men både Peter och Charlie stormtrivs med livet som campingägare!

Till denna säsong har de utökat campingen med 100 nya elplatser, byggt ett nytt servicehus på 160kvm som inrymmer 10st nya duschar och 12st toaletter. Och sist men inte minst, till nästa säsong kommer de att uppgraderas till en fyrstjärnig camping!

Idag finns det totalt 300st platser på anläggningen varav ungefär 80st är säsongsplatser. Det finns även 12st stugor för uthyrning för den som inte har med egen husvagn eller husbil men ändå vill campa.

Charlie och Peter är helt överens om att de vill satsa på att utveckla familjecampingen ytterligare och många idéer finns, nu gäller det bara att fundera och välja ut vad som ska förverkligas först. Då kommer det även väl till pass att bådas respektive sambos Angelica Rosén och Katarina Rindholm numera även kommer jobba heltid på campingen.

Är du också sugen på att campa i sommar? I Askersund med omnejd finns det många olika campingmöjligheter, här hittar du mer information om de olika anläggningarna!

Trevlig campingsommar!

//Sofia & Linda