Höstkväll, vad hände?

27

okt

I tisdags var det dags för årets höstkväll och här samlades 160 personer i Sjöängen för en kväll tillsammans! Kvällen bjöd på mingel, möjlighet till nya kontakter, lite mat, information från kommunen och en otroligt inspirerande föreläsning med David Lega! Mycket information blev det och här är lite punkter från programmet. I nästa vecka kommer mer information om respektive punkt här på bloggen med en sammanfattning vad som är på gång och vad som hänt inom olika områden!

  • Information till företagare
  • Bostadsprojekt
  • Satsningar i kommunen
  • Sjöängen, Turism m.m.

 

Kvällen arrangeras via Utvecklingscentrum som numera benämns Näringslivsrådet i Askersunds kommun. Näringslivsrådet är ett samarbete mellan kommunen, LRF, Askersund i Centrum, Företagarna och våra stora arbetsgivare i olika frågor. Detta samarbete har vi jobbat med sedan 1998 när Utvecklingscentrum startades. Samarbetet kommer att fungera på precis samma sätt men nu med ett nytt namn!

 

 

Kvällens gäst och givetvis höjdpunkt var David Lega! Vi bjöds på en underhållande timme som blandades med allvar och humor om hans resa till att bli en av landets främsta simmare inom para-idrotten. Davids berättelser handlade mycket om att utmana sig själv och sina egna gränser! När kan vi vara nöjda och när måste vi kämpa vidare för att bli bättre? Alla människor som får kärlek, beröm och stöd samtidigt som rimliga krav ställs har alla förutsättningar för att lyckas ta sig längre än vad de själva tror! En riktig energigivande föreläsning!

 

Efter en riktigt kul vecka på jobbet, nu önskar vi er alla en trevlig helg!

//Sofia & Linda