Höstplanering med Sofia!

28

aug

Jag har inte hunnit vara så aktiv på bloggen sedan jag kom tillbaka från semestern, och vet ni varför…? Jo, för att det är så många som vill flytta hit!  😀
Mycket angenämt så klart. Snart har vi fler bostäder i både Rönneshytta och Askersund, och vi uppmuntrar våra lokala fastighetsägare och hyresvärdar att bygga nytt i fler delar av Askersunds kommun. Det behövs!

Jag och Sofia, vår nya näringslivsutvecklare, planerar för fullt hur vårt samarbete ska se ut under hösten och vidare framöver. Det här kommer att bli bra, det är en sak som är säker. SOM jag har längtat efter att tjänsten Näringslivsutvecklare ska tillsättas, och jag är så glad att det är just Sofia som ska finnas som ett stöd för våra fantastiska företagare i kommunen – och vara vår medarbetare på Utvecklingsavdelningen. Ni som träffat henne håller nog med mig: det är driv och framåtanda i den tjejen.

Nästa vecka börjar även den nya gatuingenjören Andreas, och då är vi fulltaliga på vår avdelning. Hej och hå, nu rullar tåget!

Jag kommer att fortsätta lyfta fram våra företagare och spännande personligheter här på bloggen, och uppdatera er på vad som händer på bostadsfronten.

Ett stort tack till alla som påpekar att ni vill att jag ska skriva mer här – jag är så glad att vi har så många positiva följare.

 

Trevlig helg alla!

Sofia & Linda, Askersunds kommun