Husabergsudde Camping – nära naturen & nära stan

14

jul

Husabergsudde är en camping nära Askersund och som ligger precis intill vattnet. Här kan du njuta av lugnet, närheten till vattnet och varför inte den fina utsikten med Stjernsunds slott i bakgrunden. Det finns även en rad olika aktiviter som du kan aktivera dig med… Du kan fiska, åka båt, spela minigolf, leka i lekparken, basta, bada själv eller varför inte ta med dig hunden på en simtur…

Collage-3-husabergsudde

Susanne och Per Gustavsson driver Husabergsudde camping sedan 2008 och älskar campinglivet. Det är hårt arbete under sommarmånaderna men det är ändå ett mycket fritt jobb. Campingen har många återkommande campinggäster år efter år från Sverige och flera olika länder i Europa. Att träffa alla campinggäster och höra om deras resor är givetvis en av de saker som både Susanne och Per uppskattar mest.

Collage-2-Husabergsudde

Varje sommar har campingen över 1000st gästnätter som fördelas ungefär 50/50 mellan svenska respektive utlänska gäster. Campingen erbjuder idag totalt 115 elplatser, 15st campingstugor och i år bor det 44st säsongare på campingen.

Passa på att besöka Askersund och denna natursköna camping i sommar!

//Sofia

 

Collage-Husabergsudde1