Inspirationskväll för turistföretagen

29

apr

Igår kväll arrangerade turistbyrån den årligt återkommande inspirationskvällen för kommunens turistföretag. En mycket uppskattad kväll som  bjöd på information inför säsongen, nätverkande och som avslutades med en guidning med Jan Öholm i nya Sjöängen.

Kort information från kvällen:

  • Uppdatering och utveckling pågår av vår allas gemensamma webbsida och marknadsföringskanal, Visit Askersund.  Nytt är att handeln kommer lyftas ytterligare och lansering av ny evenemangskalender! Vill du få med information om ditt företag eller ett evenemang på webben, kontakta turistbyrån på tel 0583-81088 alt anmäl ditt evenemang direkt på Visit Askersunds sida!
  • Turistbyrån kommer att finnas vid torget tom sista september vilket innebär att flytten till nya Sjöängen sker först i oktober.
  • Vill du hämta turistmaterial och broschyrer inför säsongen är du välkommen in till turistbyrån!
  • Vill du utveckla ditt företag? Just nu finns flera olika investeringsstöd och/eller utbildningar som du kan ansöka om att få till ditt företag. Kontakta mig, (Sofia Fredriksson) på tel 0583-81030 eller mail sofia.fredriksson@askersund.se så hjälper jag dig!
  • Och sist men inte minst; Malin Wistrand på turistbyrån tipsar om att i år har alla tyska familjer semester samtidigt och den är i augusti/början september vilket är senare än andra år!

Tack alla som kom och bidrog till en trevlig kväll, nu är vi redo och laddade inför en ny säsong!

/Sofia, Malin, Claudia och Petra

turistbyrån-kväll-webb-3turistbyrån-kväll-webbtb-kväll-4-webbtb-kväll-1-webbStudiebesök-sjöängen-tb-webbTuristbyrån besök sjöängenmultisal-webb