Isak – hjälper dig med din marknadsundersökning

16

jun

Hej!

Jag heter Isak Fredriksson, jag studerar ekonomi på Thorén Business School i Örebro men bor i Askersund. Jag kommer under några veckor att jobba som sommarföretagare för Askersunds kommun och min företagsidé är att göra olika typer av marknadsundersökningar. Detta kändes logiskt då jag är en utåtriktad person. Genom att kombinera studier och träning med ett socialt liv har lärt mig att ha många bollar i luften men ändå få allt att gå ihop. Under veckorna som sommarföretagare kommer jag pyssla en del med en undersökning som jag kommer använda som underlag till en större idé som kommer att presenteras någon gång längre fram samt en undersökning för ett annat företag. Men jag kommer även att finnas till hands ifall någon skulle vilja göra undersökningar främst för företag då jag kan tillhandhålla marknadsundersökningar. Du kanske vill veta hur vanligt det är bland Askersundare att äta ute? Att köpa blommor? Köpa kläder i Askersund istället för Örebro? Känner du att just ditt företag skulle behöva en undersökning så hör av dig till mig så gör vi upp reglerna för just din undersökning. Välkommen att kontakta mig.

Mail: undersokningar.askersund@outlook.com Mobil: 0702483863

/Isak