Jobba i Askersund

Äntligen måndag och en ny spännande vecka!

Jobbmässa

Imorgon, 13 feb kl 16.30-18.30 är det dags för årets Jobbmässa i Sjöängen, Askersund där du har chansen att få direktkontakt med 16 olika företag som erbjuder över 300 olika tillsvidare och semestertjänster. Ingen föranmälan krävs så kom gärna förbi en stund och knyt nya kontakter! Kanske hittar du ditt nya drömjobb! Här är exempel på olika jobb som erbjuds: Elektriker, lagerarbetare, montörer, CNC-operatörer, truckförare, labbpersonal, administrativa assistenter, receptionister, ekonomiassistenter, säljare, logistiker, maskinförare, butikspersonal till frukt, chark, färskvaror, kassa, servering, personal till vård, skola, omsorg, personliga assistenter, driftsingenjörer, projektingenjörer, bygglovshandläggare, byggnadsinspektör, banarbetare m.fl.

Dessutom finns två rådgivare från Nyföretagarcentrum på plats så om du har funderingar på att starta eget företag finns även möjlighet att bolla dina idéer! Det kommer vara drop-in rådgivning så du har även chans att prata en stund enskilt om du önskar!

Företagsfrukost

På torsdag, 15 februari kl 7.00-9.00 kommer det att vara företagsfrukost i Sjöängen också! Vi startar med drop-in frukost 7.00-7.45. Programmet startar 7.45 och då gästas vi av advokat Johanna Näslund som berättar mer för oss om den nya lagen GDPR och vad den innebär för dig som företager! Vi kommer även ha en workshop där du får möjlighet att tycka till och lämna önskemål inför kommande Företagsmässa, 21-22 september i Närlundahallen, Askersund. Dessutom kommer kommunchef Madeleine Andersson och kommunstyrelsens ordförande Per Eriksson (S) att informera om vad som är på gång i kommunen under 2018!

Vi ses i veckan!

//Sofia