Jobbmässa på Sjöängen för tredje året i rad!

28

jan

Tisdagen den 12 februari kl 16.30-18.30 är det dags för en repris på förra årets succé med lokal jobbmässa på Sjöängen i Askersund! Alla företag, stora som små, som antingen söker sommarjobbare eller har andra tjänster att erbjuda är varmt välkomna att delta som utställare helt kostnadsfritt!

Många företag upplever svårigheter med att rekrytera och hitta rätt kompetens. Många människor saknar direktkontakt med arbetsgivare som skulle kunna generera i ett jobb…

Näringslivsrådet i Askersunds kommun arrangerar tillsammans med Arbetsförmedlingen därför denna mässa för att skapa en mötesplats där företag och jobbsökande kan träffas och få möjlighet att få en direktkontakt. Alla jobbsökande över 18 år är varmt välkomna som besökare för att ta chansen att få en direktkontakt med lokala företag.

Dessutom kan du som är intresserad av att starta eget företag få tips och hjälp under mässan.

Arbetsförmedlingen kommer att finnas på plats för att hjälpa och tipsa dig som företagare inför rekrytering och som besökare kan du få råd när det gäller sitt CV.

Vill du vara med som utställare? Anmäl dig senast 11 februari till Sofia Fredriksson på telefon 0583-81030 eller sofia.fredriksson@askersund.se.

Det kommer att vara drop in under kvällen för besökare där alla är välkomna att komma för att skapa nya kontakter! Välkommen!

/Sofia och Lars-Ivar