Johan brinner för leksaker för alla åldrar

22

dec

Dags att presentera nästa deltagare. Johan Högberg som driver Johans Leksaksbod och som tillsammans med två andra deltagare vann 45 tusen kronor för vidareutveckling av digital handel i Askersund … Han har dessutom precis lanserat sin nya egna webb-butik Johansleksaksbod.se. 

⭐ 5 FRÅGOR med Johan Högberg ⭐
 
 • Vilken är din företagsidé?
  Min företagsidé är att skapa en leksaksaffär som utgår mer från mig själv än vad jag tror att andra leksaksaffärer gör. Jag vill heller inte vara en direkt konkurrent till övriga affärer utan mer ett komplement. Jag är fritidspedagog och har jobbat 30 år som sådan. Mina erfarenheter från livet, mina intressen och mitt arbete på bl.a fritids och skola ”är” min affär!
 • Varför sökte du till programmet?                  
  Jag sökte till programmet för att få stöd i att starta en webbshop. Jag har tänkt länge på det men aldrig kommit till skott, då det verkat lite för svårt. Jag har inte vetat hur man gör helt enkelt. 

 • Vad har programmet gett dig?
  Programmet har givit mig råg i ryggen, och insikt i att med lite god hjälp och gott stöd klarar jag mycket!
 • Vad blir ditt nästa steg?                     
  Mitt nästa steg är att öppna webb-shoppen och få till all logistik. Det är en nagelbitare då jag inte alls vet hur det kommer att gå. Men det är väl en del av charmen med att kunna prova, göra fel, göra om, prova igen… Jag hoppas det blir bra och att det blir det extra ben jag hoppas på.
 • Vad vill du skicka med till andra företagare i dessa tider?                       
  Till andra företagare vill jag säga att de inte ska vara rädda för att fundera i nya banor. Det kanske inte är så lätt, men att prata med människor och berätta om sitt och lyssna till andra kan stärka en och hjälpa att hitta vägar ut. Programmet har givit insikt i att det är viktigt att kommunicera och att loopa sina idéer till många, och olika människor. 

Nyfiken på att veta mera? Johan hittar du i hans butik Johans Leksaksbod eller via mail info@johansleksaksbod.se samt telefon 070-170 06 57. 

Intressant när en unik och mysig butik nu även finns digitalt! 

Önskar er alla en God jul och ett Gott nytt år!

//Sofia i samarbete med Zinkgruvan Mining re:think