Klippt och avbockat för tandläkarna i Smedjan!

19

feb

I december flyttade Askersundstandläkarna in i sina nya lokaler i kvarteret Verkstaden, i byggnaden som brukar gå under namnet ”Smedjan”. Fredagen den 15 februari bjöd man, med tandläkarna Erik och Bodil Bæcklund i spetsen, på invigningsfest med både avbockning och bandklippning.

I och med att Askersundstandläkarna intagit sina nya lokaler är samtliga verksamhetslokaler i kvarteret verkstaden uthyrda, något som uppmärksammades med en av Askersunds kommuns traditionella avbockningar. Kommunstyrelsens ordförande Caroline Dieker (M), stod för både avbockning (numera med blå färg!) och dessförinnan bandklippning.

– Jag tycker att det är jätteroligt att få vara med på den här invigningen av Askersundstandläkarnas nya lokaler. Privattandläkarna i Sverige gör ett fantastiskt jobb och vi inom det offentliga har nog mycket att lära av er, sa Caroline Dieker i sitt invigningstal.

– Vi är så glada över de här fina lokalerna, det har blivit precis som vi hoppades och ville, säger Bodil Bæcklund, som driver Askersundstandläkarna tillsammans med maken Erik.

/Lars-Ivar