Kom och träffa oss på Travel And Taste!

29

jan

Lördagen den 13:e februari  kommer representanter från Askersunds kommun att finnas på Travel And Taste i Örebro. Kom dit och upptäck vad Askersund med omnejd har att erbjuda inom besöksmål, kultur och evenemang, sjönära boende, mat och annat kul som är på gång. 

Det är fjärde gången mässan arrangeras och förra året kom 3000 besökare för att ta del av spännande resmål från när och fjärran och inspireras av smakrika matupplevelser från hela världen. I Askersund kan du bland annat vandra i urskogen Tiveden, cykla på våra fantastiska mountainbikeleder, stadsvandra, upptäcka Sveriges hemligaste skärgård och ta del av våra populära evenemang!

Datum: 13 februari
Tid: 10.00 – 16.00
Plats: Conventum Arena

Visste du till exempel att mellan den 11-15 juli arrangeras Barnveckan i Askersund då det kryllar av roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Då får du se upp för små och stora pirater med svärdet i högsta hugg och ögonlapp på sned! Roa dig med hoppborg, teater, bio, musik och mycket mera, eller varför inte följa med på piratkryss på Vättern och vara sjörövare för en dag!

Pirat i Askersund

Så kom till Travel And Taste och låt oss hjälpa dig hitta ditt äventyr!

Välkommen!