Kommer snart: Föräldrakooperativet Dagsländan i Askersund

01

okt

Vad finns det för förskolealternativ i Askersunds kommun?

Det är en viktig fråga för många och jag håller på att samla lite information om detta. I våras hälsade jag på hos Repslagaren som erbjuder baromsorg på obekväm arbetstid och för två veckor sedan besökte jag föräldrakooperativet Dagsländan i Askersund, för se hur deras verksamhet fungerar. Just den dagen var det potatisplockning som stod på schemat och första intrycket var helt klart positivt. Mer om detta hoppas jag kunna publicera i nästa vecka så är du nyfiken på Dagsländan tycker jag att du ska kika in här 🙂

Förskolan Dagsländan, Askersunds kommun

Är du på väg att ansöka om förskoleplats till ditt barn?
Här är länken till Askersunds kommuns hemsida där du hittar ansökningsblanketter och läroplanen för förskolorna.

Trevlig torsdag!